Her ser du oversikten over våre vin/brennevin samarbeids partnere.

I NGS Serveringsavtale har du tilgang til over 2300 vin og spritartikler som er prisgunstig for deg som medlem.

Når det gjelder vin og brennevin sortimentet tilbyr vi rabatterte priser på produkter fra våre samarbeids partnere. Samtlige rabatter trekkes av på faktura. Dette kan være fordelsmessig for lividteten i disse tider.

Nytt fra ASKO:

ASKO har starte lagerføringen av de mest solgte varene i varekategorien vin. Merk deg at dette ikke gjelder alle varene, men et utvalgt av sortimentet. Disse produktene er merket med lagerført i netthandel. Les mer her

Unil+ har gleden av å kunne tilby vin! I vårt vinsortiment finner du tre Allora
viner og en Valpolicella Ripasso alle fire fra Italia. I tillegg til en musserende
Spumante – et glass av denne vil de fleste kose seg med som en aperitiff,
og selv de mest kresne vil finne vinen ganske så sjarmerende.
En klassisk Chablis fra Frankrike er en naturlig del av starten på vårt
vinsortiment. I begynnelsen av 2023 kom også en eple cider fra Åkre gard som ligger i bygda Nå på Vestlandet.

Alle våre viner er av god kvalitet til gunstig pris. Vi håper de vil
falle i smak!

Ta gjerne kontakt med en av våre distriktssjefer for mer informasjon.
Våre viner får du kjøpt hos ASKO og Eureca.

Northern Wines AS

Northern Wines AS er et Importselskap hvor Mack er deleier med 50 % eierandel. Selskapet baser seg på mindre familie eide produsenter som fokus på kvalitet og bærekraft. Produsentene benytter seg ofte av folk fra landsbyen og naboer ved innhøsting istedenfor billig arbeidskraft. Blant de 23 vinene som er lagerført hos ASKO finner du kvalitets viner både Italia og Frankrike. Går med tanker om et større arrangement bør du ta kontakt med Mack sitt salgsteam. De tilbyr rødvin, hvitvin og rosévin på Keykeg 20L til. Selvfølgelig stiller de også med tappe torn. Les mer om produsentene her og her finner du utvalget hos ASKO. Produktene som er merket kjedevarebok ligger i NGS avtalen.

Solera Uteliv er salgsavdelingen i Solera Beverage Group. Vi mener at Horeca-markedet er minst like viktig som Vinmonopolet og har derfor et av Norges største salgsteam.

Vi er 15 personer fordelt på salg til hotell og restaurant, bar og nattklubb og Fine Dining. Vi har i tillegg en egen servicetekniker på fatøl. Vår portefølje består av et bredt utvalg av vin, brennevin, øl, cider, mineralvann og alkoholfrie drikkevarer. Våre importører har forskjellige styrker og fokusområder, noe som gjør at porteføljen er en spennende blanding av internasjonalt kjente og ukjente merkevarer.

Vi håper du finner noe du liker, og nøl ikke å ta kontakt med en kontaktperson i ditt område!

Haugen-Gruppen er den eneste aktøren i det norske markedet med mat og drikke i samme hus. Denne helheten gjøre oss unike. Alle distriktssjefene er fagutdannede vinkelnere og kokker med bakgrunn fra hotell- og restaurantbransjen. Du får viktig kunnskap om hvordan du setter sammen en meny til en totalopplevelse – og om inntjening. Fra vår sterke portefølje av kjente merkevarer får du servere alt fra aperitiffer og gode viner, til avec og den beste champagnen.

Altia er et ledende vin- og brennevinsselskap som tilbyr kvalitetsmerkevarer i de nordiske og baltiske landene. Altia har et bredt produksjons-, logistikk- og salgsapparat, noe som gir nærhet til lokale kunder, partnere og forbrukere. Altias viktigste egne merkevarer er Blossa, Chill Out, Koskenkorva, Larsen, O.P. Anderson, Renault, Xanté, Jack Daniel’s,
Louis Roederer, Amarula, Faustino, Pasqua og Budweiser Budvar.

Vingruppen AS er en del av Arcus Gruppen, og ble stiftet i 2012. Vingruppen er holdingsselskapet for de fem importørene Vinordia, Arcus Wine Brands, Symposium Wines, Vinuniq og Heyday Wines. Sammen gjør de Vingruppen til Norges største vinimportør.