Bonus uansett valg av leverandør!

Du bygger årsbonus og får ordrerabatt på alle bonusgivende varer som lagerføres (uten om kode 20) på ASKO region- og sentrallager. Med markedets enkleste bonusmodell har du full kontroll på egen bonus.

UNIL+ er Norgesgruppen sin egen leverandør. Om du søker på UNIL+ i askoservering vil du finne alt fra First Price dagligvare produkter til premium storhusholdning. De har også eget vinsortiment. De favner også om lokale leverandører som Telemarksrøra , Prima Jæren og Finnmark Rein for å nevne noen. Du finner også produkter fra Levoni som produserer Italiensk kjøtt med fokus på modningstid. Er du på jakt etter hjemmelaget ferdigretter har UNIL+ produktene fra Matbørsen. Du vil også finne en verden av oster og et hav av fisk og skaldyr. Finn din kontakt her.

IlPrimo + One-Shot!

La Venezia som produserer vår IlPrimo iskrem, frozen yoghurt og sorbet er en tradisjonsrik bedrift som har produsert iskrem og dessertprodukter siden 1938.
Selskapet har sine røtter i Nederland, men det var med to italienske gründere det hele startet. Mange års erfaring, råvarer av høyeste kvalitet, nøye utprøvde oppskrifter og moderne produksjonsutstyr gir iskremen den nydelige smaken bedriften er så stolt av!

Fra å drive små utslag både fra privat hus og vogner er IlPrimo i dag kun en produksjonsbedrift som leverer iskrem og desserter til catering og grossister. Familiebedriften drives i dag av tredje generasjon. IlPrimo isen har vært bedriftens karakteristiske varemerke siden oppstart, og iskrem i kapsler produseres kun for One-Shot.

Noen av våre leverandører ser du under.

Trykk på logoen og du blir viderekoblet til hjemmesiden eller direkte til produkt katalog.