Denne siden inneholder annonsør innhold.

Er du på jakt etter gode tilbud?

Som medlem i NGS får du en måneds mail med kampanjer, men du kan også se de gode tilbudene når du er innlogget i nettbutikken til ASKO- Se kampanjer her.

På utkikk etter ny inspirasjon?

På askoservering.no har de samlet en mengde kataloger fra mange av leverandørene som er lagerført hos ASKO- utforsk her. Om du lurer på hvilke nyheter som finnes på ASKO må du se her. Husk å logg inn på askoservering.no for å se nyhetene.

Nyheter uke 8

Blant nyhetene er ny smak av Powerade- Golden Mango denne inneholder relectrolytes og vitamin B6.

Nå kommer Monster Energy Zero Sugar! I over 20 år har den perfeksjonerte smaken av Monster Energy engasjert forbrukere og fans over hele verden. Endelig kommer den uten sukker, men med samme ikoniske smak!

Nå lanseres den beste Fanta noensinne!

Les mer om nyhetene her

Nyheter fra uke 8

Kundene dine er mer prisbevisste, men vil fortsatt ha mat som er bra for kropp og klode. Også vil de kose seg. Alt dette har vi hatt med oss når vi har utviklet vinterens nyheter, som blant annet inkluderer oppskåret grovbrød, grovt burgerbrød og ostebolle. Les mer her

Kjøp lokale oster hos ASKO.

Viste du at det ligger inne over 150 forskjellige oster hos ASKO. Mange av disse kommer fra lokale produsenter. Takket være store aktører som Tine og Oluf Lorentzen med flere kan du som ASKO kunde bestille disse flotte produktene.

SMASHBURGER Slåtto style

By gjesten på det brede burger gliset! SMASHBURGER; – en ny trend i full fart inn på menyene.   

Konseptet med SMASHBURGER er velkjent i USA og har blitt en favoritt blant hamburgerkjennere verden over. Slåtto har omfavnet SMASHBURGER og utviklet produkter og løsninger for våre kunder.

Noe av suksessen med SMASHBURGER ligger i den såkalte Maillard-effekten, som er den ekstra brune og smakfulle steke skorpen som oppstår når burgeren presses ned under steking og undersiden karamelliseres. Det gjør denne måten å steke på til en ny og spennende hamburgeropplevelse. Les mer i hefte under.

Slåttos perfekte SMASHBURGER er enkel, rask og smakfull!

Se fremgangs måte under

Per’s har siden 1961 produsert håndlagede kvalitetsprodukter til restauranter og storhusholdning over hele Norge. Alle produktene våre er fri for allergener. Produktene til Per’s har mottatt flere priser i NM Kjøttprodukter og er blant de mestvinnende i bransjen. Se vårt pålegg og spekemat sortiment! Nå har gleden vi gleden av å fortelle at mange av disse Matskattene nå ligger inne hos ASKO. Les mer om Per’s her. Ønsker du kontakt ring Jørgen tlf 988 83 146 e-post jorgen@preskjokken.no

Spennende nyheter fra BAXT!

Blant nyhetene dette kvartalet finner du Havrebolle Sjokolade 80g denne Sjokolade/havrebolle med smak av mokka, dekket med kakaoovertrekk og kokos. Denne er også glutenfri. Muffin Double Blue 160g og Muffin Choco Mokka 160g som også er nyheter er begge bakt hos Aunt Mabels i Skien.

Mange spennende nyheter fra Fjordland.

Nå er det ikke lenger bare tradisjonelle rett hos Fjordland. I utvalget finner du smakfulle retter fra MasalaMagic til kvalitets produkter fra Arne Brimi. Alt finner du i katalogen under.

Finn lokale skatter

Lokalmat er en varegruppe med kraftig vekst og et sterkt focus blant både serveringssteder og forbrukere. Interessen øker og det er stadig etterspørsel etter kvalitetsprodukter med en god historie. Vi har stort sortiment og tilby lokalmatprodukter i alle varegrupper.

Kylling spesialisten Vestfold Fugl ønsker å sette fokus på en undervurdert råvare – kyllingvinger. Klare til bestilling i uke 40

På 80 tallet var kyllingvinger superpopulært og ofte familiens fredags kos. Elsket av både store og små. Senere ble fredagskosen erstattet av både Taco og Sushi. Nå er tiden inne for å sette fokus på kyllingvinger igjen. Bli inspirert:

Det koker vi – Høst

Fremtiden for ubetjent handle

I en verden der tid er en dyrebar ressurs og effektivitet er nøkkelen til suksess, er vareautomater en stadig mer populær løsning for salg og distribusjon av varer og tjenester. Fra enkle snacksautomater til avanserte løsninger som selger luksusvarer, har vareautomater endret måten vi handler på. NGS Servering, en ledende aktør innen kiosk, gatekjøkken, kantiner, catering og restaurantbransjen i Norge, er her for å dele sine innsikter og ekspertise på hvordan ubetjent handel kan forbedre din virksomhet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er kit.jpg

Mange spennende kurs denne høsten

Har du mer en 5 års erfaring, men mangler formell kompetanse kan du ta fagbrevkurs kokk, kurs i gjestebehandling, tjen mer penger og kutt matsvinn.

HOFF Liv Laga

I HOFF er vi opptatt av gode smaker, men vi er også opptatt av å ta vare på miljøet. Derfor har vi lansert en serie vegetarprodukter hvor råvarene er så kortreiste som mulig. Og alle produktene blir produsert hos oss, enten på Gjøvik eller på Sundnes.

Her finner du produktene og oppskrifter.

Jæder har kvalitetsprodukter enten du er ute etter en skikkelig god hamburger eller sunnere varianter som falafel eller rene kyllingprodukter. De har også alt du trenger av pizzatopping. Se alle nyhetene her eller i askoservering.no.

Unil+ Iskremgården = sant!

I mer enn 10 år har familien Waldeland Høiland fra Vigrestad på
Jæren levert all iskrem til Unil+.

Bruk av lokal melk fra egen gård og gårdene omkring gir
kortreist is og nær tilknytning til produktutviklingsprosessen
med nye smaker og kombinasjoner. Grete og Ole Morten har
studert iskremproduksjon i Italia for å ta frem produkter som
kvalitetsmessig er helt på topp og som de helhjertet kan stå inne
for.
Unil+ har hele 14 varianter i dagens sortiment, som spenner fra
kjente smaker som sjokolade og vanilje, til nye, mer eksotiske
varianter som einebær, sviske- og portvin, og en frisk eplesorbet.
Isen passer like godt alene som den er, eller sammen
med tilbehør som komplimenterer og løfter den totale
smaksopplevelsen. Se hele utvalget her


Vel bekomme!

Barbeque-Barbacoa-Bulgogi-Yakiniku

Nortura PROFF har akkurat lansert et helt nytt magasin om BBQ. Her kan du lese om trender innenfor BBQ og bli inspirert av masse nye oppskrifter og tips. Nortura Proff har også plukket ut tre retninger innenfor barbeque som vi går nærmere inn på: tradisjonell amerikansk BBQ, koreansk BBQ (gogi-gui) og meksikansk BBQ (barbacoa). Hele magasinet kan du lese her! 

Siste nytt fra Hennig Olsen

Under finner du den nyeste katalogen til Hennig Olsen.

For deg som har kunder i farten!

Sjekk ut nyheter fra bakeriet vårt i Lier – Pizzasnurrer og luksus hvetebolle med surdeig og smør. Vi har gjort det enkelt for deg med fremgangs måte og salgsplakat. Klikk her.

Blåbærsorbet – en herlig nyhet!

IlPrimo lanserer nå blåbærsorbet. Sorbet av blåbær smaker slik blåbær skal smake. I tillegg så er den laktosefri og vegansk. Blåbærsorbet vil treffe veldig godt i alle kundegrupper.

Her finner du mer informasjon om One Shot.

Nyheter mai 2023

Det er verd å ta en titt i nyhetskatalogen til Orkla Food. Her finner du mye matglede. Alt fra spennende nyhet kebab burger dog til klassisk norsk husmannskost.

Nyheter februar 2023

Ikke alle kylling er klekket og oppvokst på samme gård , men det gjør gårdsklekkede kyllingen av rasen Ranger Gold til Vestfold Fugl. På syv utvalgte gårder lever kyllingen det gode liv.

Nyheter februar 2023

Flere spennende nyheter fra Jæder i februar blant annet ny prisgunstig Homstyle Basic hamburger på 150 gr. Det kommer også flere varianter kebab, kylling, bacon og allsidige falafel som kan brukes fra alt fra pizza til kebab. Se mer her.

Nyheter februar 2023

Blant nyhetene denne våren finner du panini nyheter, calzone, Mozzarella varianter, lokale fiske varianter og Norsk eplesider.

Nyheter februar 2023

Mange spennende nyheter fra HOFF i dette nyhets vinduet blant annet HOFF Hash Browns og Potato Tots med mange bruksområder også søt Churros som er en enkel og lettvinn dessert. Også kommer vi med en ny type Fries som er ekstra sprø.

Unn dine gjeste litt Dansk hygge

Som Danmark eldste merke er Tulip en kjent merkevare når det kommer til smak og kvalitet, men de aller fleste produktene som selges i Norge er produsert med Norsk kjøtt.

De gode og velsmakende Tulip-produktene produseres av Danish Crown. Danish Crown står bak en rekke kjente og populære merker, spesielt når det kommer til bacon, pepperoni, pålegg, pølser og salami.

Blant Danish Crown sine merkevarer finner du Mou, GØL, Steff Houlberg og Den Grønne Slagter. I Norge finner du alle produktene våres under Tulip.Nyheter februar 2023

Blant nyhetene denne våren finner du halal produkter innen kylling og biffkutt. Ellers pepperoni i skiver og to varianter skinke.

Se mer her.

Et sikkert vår tegn er når det kommer vår katalog fra Henning Olsen. Her finner du nyheter med smaker fra Freia også kalt «the Big 5» og ny og bedre variant av klassikeren krone is.

One-Shot senker nå prisen på konseptet til 24.900 kr eks mva, eks frakt. Dette senker barrieren for kjøp/finansiering, og gir deg mulighet til å servere fantastisk god is på en utrolig enkel måte.

One-Shot er et lukket kapselsystem med 15 fantastiske varianter av italiensk is, frozen yoghurt og sorbet (laktosefrie). Kapselen gjør at det i utgangpunktet ikke er kontakt mellom isen og dispenseren. Dette gjør også sitt til at renholdet er minimalt og supert med tanke på matsikkerhet. One-Shot gir dere muligheten til å enkelt servere tre typer iskrem på en rask og enkel måte. Våre Il Primo produkter er laget etter originale italienske oppskrifter, og det benyttes råvarer av beste kvalitet. Konseptet inneholder ismaskin, temperert fryser og markedsmateriell.

Se mer info om pris og konseptet her og steg for steg

Om du ønsker mere informasjon eller ønsker å bestille, så ta kontakt med Geir:  

Geir Thorsen

98299104

geir@one-shot.no

Nyhet! I 2023 får du smaken Blåbær Sorbet.

Nytt Webinar til våren med Svinnkompetanse

I løpet av vår vil det bli arrangert nytt Webinar for NGS sine medlemmer.

Dette kurset vil inneholde:

 • Hvem underslår, og hvorfor?
 • Hvordan beskytte seg mot underslag?
 • Vanlige underslagsmetoder, og hvordan man kan avdekke disse.
 • Håndtering av mistanke og sak.

Les mer om Svinnkompetanse her

Se folie sortimentet til UNIL+

Unil+ har nå gleden av å ha Wrapmasters velkjente premium dispensere og – tilbehør i vårt sortiment og er dermed en totalleverandør av denne type produkter til våre kunder. Trykk på katalogen og finn ut mer.

ASKO har alt du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Is fra Iskremgården på Jæren!

I mer enn 10 år har familien Waldeland Høiland fra Vigrestad på
Jæren levert all iskrem til Unil+. Bruk av lokal melk fra egen gård og gårdene omkring gir kortreist is og nær tilknytning til produktutviklingsprosessen
med nye smaker og kombinasjoner.

Unil+ har hele 14 varianter i dagens sortiment, som spenner fra
kjente smaker som sjokolade og vanilje, til nye, mer eksotiske
varianter som einebær, sviske- og portvin, og en frisk eple sorbet.
Isen passer like godt alene som den er, eller sammen med tilbehør som komplimenterer og løfter den totale smaksopplevelsen.
Vel bekomme!

Glutenfrie produkter fra ELDA!

Er du på jakt etter nye glutenfrie produkter se hva ELDA kan tilby!

I dag har bedriften over 200 glutenfrie produkter i sortimentet sitt. ELDA samarbeider med blant annet med Pizzabakeren, Asko og dagligvarehandel i Hordaland, Rogaland, Telemark, Agder og Vestfold.
Nå har du muligheten til å bestille ELDA produktene fra ditt ASKO lager. Se utvalget her

Sjekk ut Basic produktene fra Vestfold Fugl !

Vestfold Fugl Basic er vår serie med det rimeligste alternativ.
Produktene blir injisert med en lake som inneholder blant annet
salter, det gir en jevn og godsmak gjennom hele produktet.
De blir også robuste og saftigere og dermed blir det lettere lyktes
med.

Råvarene kommer fra Aktive gårder på Jæren og er produsert
etter de strengeste kvalitetsrutiner på vårt BRC –AAsertifiserte
anlegg. Videre er de singelfryst som gir fleksibilitet
med tanke på opptining, mindre svinn og kortere tinetid.

Produktene ligger i sortiment 10 som også gir faktura rabatt.

Les mer om produktet her.

Nytt & forbedret dispensersystem.

En meget brukervennlig, driftssikker og fleksibel løsning med kvalitet i alle ledd!

Finnes som berøringsfri og manuell dispenser. Se produktark her og video.

Se modellene som ligger inne i askoservering

Nyhet fra Coca-Cola.

Fra september av vil Coca-Cola sine flasker produsert i Norge få nye korker. De nye skrukorkene er festet til flaskene, slik at de blir hengende på flasken også etter at den er åpnet. Endringen vil skje gradvis, men våre største merkevarer inkl. bl. a. Coca-Cola, Fanta og Sprite, vil være noen av de første produktene man vil finne med nye korker. I løpet av 2023 vil vi ha byttet til nye korker på alle flaskene våre.

Endringen gjennomføres for å imøtekomme EU-direktivet for engangsartikler, som krever at korker på alle engangsflasker må festes til flaskene innen 2024. Hovedformålet med endringen, er å bidra til at mindre plast havner på avveie i naturen.

Peppermarinert kyllingfilet Sous Vide fra JÆDER.

Dette produktet har mange bruks områder:

 • Påsmurt i focaccia, ciabatta o.l. Sammen med aioli eller cole slaw, en spennende salatblanding, soltørket tomat og rødløk
 • Salater og Poke Bowls
 • Riv gjerne kyllingfileten i biter. Da blir det et rustikk og tøft utseende. Legges så på toppen av salaten. Kyllingbitene kan selvsagt også stekes litt på for å ha de i en lun salat.
 • Suppe
  • Egentlig nærmest hvilken som helst suppe. Putt tynne skiver av kyllingen i suppa rett før servering.
 • Kyllingfilet med stekte grønnsaker
 • Stekes varm. Serveres med peppersaus, stekte grønnsaker (broccoli, gulrot, paprika og løk) og stekte småpoteter (middelhavskrydder)
 • Baconsurret kyllingfilet
 • Surre bacon rundt fileten, brunes i panne og stekes i ovn. Serveres med soppsaus, duchessepoteter og smørdampet broccoli med havsalt.

Se oppskriftshefte her . EPD nr 5923032

Gjør det enklere å spiste grønt!

Gjennom de siste 20 årene har Findus bygd opp en stor kompetansebase innenfor plantebasert mat. Vi ønsker å gi denne kunnskapen videre til våre kunder og samarbeidspartnere slik at det blir enklere, lettere og mer inspirerende å jobbe med løsninger innenfor plantebaserte råvarer. Ler mer om dette her .

Trenger du tips til vegetarretter på menyen finner du Findus kontakten i ditt distrikt her

SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Hos Hennig-Olsen Is er vi alltid utforskende, kreative og lekende når det gjelder smak. Vi mikser, blander og oppdager. Toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser kan blandes på uendelige måter. Det er slik vi fant fram til Skåret.

Servere dine kunder en veldig god is, pent på en tallerken, og du kan velge mellom 14 forskjellige smaker! Les mer om hvilken smaks varianter som finnes her