Carpaccio på menyen?

Nå på kampanje i mai og juni!

Carpaccio ble servert første gang på Harry’s bar i Venezia rundt 1950. Siden
da har den blitt et populært innslag på menyer rundt hele kloden.
Å lage carpaccio kan by på flere utfordringer, med mye prep og hygiene
utfordringer. Nå slipper du å tenke på dette; Nå kan du få kjøpt ferdig preppa
carpaccio fra Unil+ Vår carpaccio er skåret av U.S. Angus kjøtt. Kjøttet er skivet
tynt og ligger i «takstein» på et plastark og passer på en rund tallerken. Hver porsjon er på 80 gram. Ønsker du mindre porsjoner kan denne lett deles mens den er frossen og man legger opp porsjoner på 40 gram. Dette tas ut fryst og legges over på tallerken og plasten dras av. Det tar 10-15 min så er carpaccioen tint og klar til å bli garnert!
Carpaccio på menyen?
Det er lettere enn du tror! – se video her

Carpaccio av Angus US beef
på paktiske ark av 80 g
Epd: 3187580

Se flere kampanjer – logg inn på din bruker på askoservering.no

Her finner du kampanjene.

Vår kampanje fra Nortura.

Her finner du gode priser på en rekke nyheter- Se hele kampanjen her