Avtaler med direkteleverandører

NorgesGruppen har tett samarbeid med de beste norske leverandørene. Hvert år kjøper vi inn for 40-50 milliarder kroner – og forhandler sentralt med rundt 150 leverandører. Alt for å kunne tilby et vareutvalg som kundene vil ha. Vi har avtaler med direkteleverandører slik at du får fordelene og slipper å forhandle frem avtaler på egen hånd.

Under ser du noe av direkteleverandørene våre.

Drikkeleverandører

Coca-Cola Norge er en direkteleverandør til dere som er til knyttet innkjøpsavtalen vår. Varene bestilles på Coca-Cola Norge sin hjemmeside, men blir levert sammen med de andre varene som kommer med ASKO. Selv om varene blir levert av ASKO Servering blir de fakturert av Coca-Cola Norge. Innkjøpsavtalen inneholder egen punkt når det gjelder pris og årsbonus.

Mack har siden 1877 vært brygget på godt humør og fantastisk natur. Som naturen i Nord-Norge er Mack friskere, renere og mer spennende enn de fleste av våre internasjonale konkurrenter. Noen ting er rett og slett bedre på nordnorsk.

Ringnes er en direkteleverandør som håndtere bestilling og levereranges selv. Innkjøpsavtalen inneholder egen punkt når det gjelder pris og årsbonus.

Aass kan du både kjøpe gjennom ASKO og direktetankøl av Aass. Vår storhusholdnings-avtale gjelder lagerfør vare hos ASKO. Disse gir årsbonus

Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri. De ble etablert i 1834 og er i dag en moderne industribedrift som drives av familiens femte generasjon; Christian Aug. K. Aass. De er om lag 100 ansatte og holder til sentralt i Drammen sentrum, på samme sted hvor den opprinnelige virksomheten startet.

Med over 29 års erfaring, er Brewery International AS Norges ledende importør av øl og cider. Dere vil her finne et bredt og spennende utvalg øl, cider, RTD-produkter, samt alkoholfrie produkter.

Produktene kan bestilles både direkte og via ASKO