Noen gjennom ASKO og noen direkte

Vi har avtaler gjort avtale slik at du får fordelene og slipper å forhandle frem avtaler på egen hånd.

Coca-Cola Norge er en direkteleverandør til dere som er til knyttet innkjøpsavtalen vår. Varene bestilles på Coca-Cola Norge sin hjemmeside, men blir levert sammen med de andre varene som kommer med ASKO. Selv om varene blir levert av ASKO Servering blir de fakturert av Coca-Cola Norge. Innkjøpsavtalen inneholder eget punkt når det gjelder pris og årsbonus.

Mack har siden 1877 vært brygget på godt humør og fantastisk natur. Som naturen i Nord-Norge er Mack friskere, renere og mer spennende enn de fleste av våre internasjonale konkurrenter. Noen ting er rett og slett bedre på nordnorsk. Disse varen blir levert av ASKO.

Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer. Vi startet med ølbrygging i 1877 og har siden den gang utviklet både oss og drikkevaremarkedet betydelig, alltid med fokus på kvalitet og innovasjon. Vi gir forbrukerne et utvalg øl av beste kvalitet, velsmakende mineralvann fra Farris, tørsteslukkende kildevann fra Imsdal, sprudlende brus og cider av beste kvalitet.  Ringnes er en direkteleverandør som håndtere bestilling og levereranges selv. Innkjøpsavtalen inneholder eget punkt når det gjelder pris og årsbonus. Les mer om Draught Master Flex fra Ringnes

Aass kan du både kjøpe gjennom ASKO og direkte tank øl av Aass. Vår storhusholdnings-avtale gjelder lagerfør vare hos ASKO. Disse gir årsbonus

Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri. De ble etablert i 1834 og er i dag en moderne industribedrift som drives av familiens femte generasjon; Christian Aug. K. Aass. De er om lag 100 ansatte og holder til sentralt i Drammen sentrum, på samme sted hvor den opprinnelige virksomheten startet. Disse varene blir levert av ASKO.

Med over 29 års erfaring, er Brewery International AS Norges ledende importør av øl og cider. Dere vil her finne et bredt og spennende utvalg øl, cider, RTD-produkter, samt alkoholfrie produkter.

Produktene kan bestilles både direkte og via ASKO

Hansa Borg

Hansa Borg består av Borg Bryggeri i Sarpsborg, Hansa Bryggeri i Bergen og et produksjons- og tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Oldedalen i Nordfjord. Høsten 2013 ble det Grimstadbaserte småbryggeriet Nøgne Ø en del av vår bryggerifamilie. Til sammen har vi over 400 års bryggerierfaring og leverer øl, cider, vin, ferdigdrink, brus, jus, energidrikk og vann til hele det norske drikkemarkedet. Våre bryggerier er leverandør av noen av de største norske ølmerkene. I tillegg supplerer internasjonale merker våre solide nasjonale- og regionale merkevarer. Selv om øl er kjernen av vår virksomhet kan vi tilby velsmakende produkter fra et bredt varesortiment som også omfatter Olden naturlig mineralvann, ulike brusprodukter, energidrikker, jus og sterkere alkoholholdige drikker. Vi er stolte av våre sterke merkevarer! Produktene blir levert av ASKO, men tank går direkte.